Vesa Ibrahimi shkëlqeu edhe në Kampionatin Mbarëkombëtar të karatesë në Tiranë

 

Më datë 27 Nëntor 2016 në kryeqytetin shqiptar në Tiranë, u mbajt  Kampionati 17  Mbarkombëtar në Karate, ku morën pjesë karateistët më të mirë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonija dhe Mali i Zi.Lexo më tepër

Edi Asllani dhe Omar Robelli finalistë të garës në lëndën e gjuhës angleze!

 

Suksese edhe nga lënda e gjuhës angleze shkollës “Abaz Ajeti”  i sollen nxënësit Edi Asllani, klasa VIII/3 dhe Omar Robelli klasa VIII/5.

 

Lexo më tepër

Drion dhe Etikë Shaqiri fëmijët e sukseseve për nder të festës së 28 Nëntorit lansuan edhe videoklipin e këngës Piratët

 

Drioni është i lindur më: 11.4.2005,është nxënës i klasës VI/5 në shkollën fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan.Drioni është nxënës i shkëlqyeshëm,finalist i garave nëlëndën e gjuhës  shqipe të organizuara në nivel shkollor e poashtu edhe në gara të gjuhës angleze në shkollën “Britanica” njëkohësisht është edhe nxënësi shkëqyeshëm i klasës së V në shkollën e muzikës-piano në klasën e  profesoreshës Hajrije Bislimi.

Lexo më tepër

Kimistët e rinjë shkëlqyen në garat e kimisë në nivel kombtar!

 

 Kolegji “Mehmet Akif” edhe sivjet do të organizoj gara në lëndën e kimisë   për nxënësit e klasave  të VIII  dhe IX në nivel vendi. Në këto gara si kurrë më parë nxënësit e shkollës së M U “ Abaz Ajeti “ treguan rezultate kulminante.

 

Lexo më tepër

Nxënësit e klasës III/1 edhe nji sukses...

Nxënësit e klasës III/1 fituan me vizatimet më të mira të cilat u ekspozuan në kalendarinSHUKOS.Gara ishte në nivel regjional të organizuar nga SHUKOS /të cilët u shpërblyen me nga një libër Enciklopedi /Dorart Mustafa & Amar Demi & Enrik Mustafa/
/F R/

Lexo më tepër