Sukseset e shkollës

Testi i Arritshmërsë 2012/13

Suksesi i testit të arritshmërsië sipas klasëve dhe ai i përgjithshëm

tabela këtu 

Sh M U "Abaz Ajeti" promovon projektin e “Kosovizion-Contest”

Sh M U "Abaz Ajeti" promovon projektin e “Kosovizion-Contest”

Gjilan – Nxënësit e shkollës “Abaz Ajeti” në Gjilan e kanë kthyer në gjelbërim të hapësirës një projekt të “Kosovizion-Contest”, të cilin ata e kanë fituar në garën e filloristëve, duke dhënë kështu një shembull të mirë edhe për nxënësit tjerë, komunitetin e lagjes si dhe mbarë qytetin, sa i përket kujdesit për ambientin.

Lexo më tepër

Nxënësit e “Abaz Ajetit” të suksesshëm në kuizin e diturisë

Sukseseve të nxënësve të shkollës 9-vjeçare 'Abaz Ajeti", të arritura gjatë këtij viti shkollor para dy ditësh i u shtua edhe një sukses tjetër, ai i kuizit të diturisë në lëndët Histori, Gjeografi, Biologji dhe Matematikë, pasi ekipi i kësaj shkolle zuri vendin e parë në nivel komune të mbajtura në Prishtinë dhe të organizuara nga “ProKid”, në kuadër të emisioneve arsimore të KTV-së.

Lexo më tepër

Nis punën ordinanca stomatologjike në "Abaz Ajet"

Nis punën ordinanca stomatologjike në "Abaz Ajet"

Gjilan -Tani më ka filluar punën ordinanca stomatologjike në lokalet e shkollës 9-vjeqare "Abaz Ajeti", ku 1 mijë e 353 nxënësve të kësaj shkolle iu është ofruar mundësia e ofrimit të shërbimit stomatologjik nga personeli mjekësor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare(QKMF).

Lexo më tepër

Shkolla “Abaz Ajeti” fiton një projekt të ri nga USAID

shkolla 9-vjeçare - Abaz Ajeti

Gjilan – Shkolla 9-vjeçare “Abaz Ajeti”, së shpejti pritet të bëhet me kabinet të informatikës me teknologji bashkëkohore, fal një projekti që do të mbështetet nga USAID-i amerikan.

Lexo më tepër