V-4 fiton projektin në “Kosovovision Contest”

 

Më 3 dhjetor ne klasa V-4 me nën udhëheqjen e mësueses Hikmete Tahiri përjetuan  gëzimin më të madh në këtë vit shkollor, seps emoren lajmin  se jan fitues të projektit “Kosovovision Contest. Gjatë gjithë kohës  mësuesja si ashtu edhe drejtori i shkollës ishin përkrah nëxënësëve.


“Ne ishim të gëzuar që morrëm pjesë në përzgjedhjen e fituesit të këtij projekti. Tema e projektit tonë ishte grumbullimi i këpucëve për fëmijët që kishin nevojë për to dhe rregullimi I sirtarëve për këpucë. Ne si klasë ishim shumë krenar që e përfaqësuam shkollën tone në këtë garë. Si rezultat I fitimit të kësaj gare, shkolla jonë u shpërblye me të holla të cilat shërbyen për rregullimin e sirtarëve në çdo klasë të saj. Mirpo ne jemi ende në vazhdim të garës së projektit “Kosovovision Contest” dhe shpresojmë që do t’a fitojmë përsëri” , na tha mësuesja  Hikmete Tahiri, e cila nga Këshilli I Shkollës, pë rnderë të Ditës së shkollës mori mirënjohjëe për sukseset e arritura në këtë garë. 

Kthehu