SHKOLLA “ ABAZ AJETI” FITUES I TURNIRIT TË PAVARËSISE

Me ratsin e 101 vjetorit  të Pavarësisë së Republiës së Shqipërisë,  shkolla e MU “ Selami Hallaqi” organizoi turnir në futboll të vogël .

 

 

Në finale të këtij turniri u takuan ekipi vendas i shkollës së MU “ Selami Hallaqi” dhe ekipi i Shkollës MU “ Abaz Ajeti”. Ndeshja në kohë të rregullt përfundoi me rezultat 1:1, mandej edhe pas vazhdimeve  2 herë nga 5 minuta  rezultati nuk ndryshoi. Pas  ekzekutimit të penaltive finalen e turnirit e fitoi ekipi nën udhëheqjen e mësimdhënësit Nazmi Biqkut,  SHMU “ Abaz Ajeti”.

Kthehu