Aktuale

SHFMU "Abaz Ajeti" institucion ku ndryshimet shihen si vlere e jo si problem

 

“Abaz Ajeti”, po behet oazë jo vetëm e blertë nga brezi ekologjik, që ka përthekuar teje për teje oborrin e  shkollës, por po behet oazë e dijes dhe e vlerave qe po pasqyrohen ne suksese, lëvdata e mirënjohje te shumta nga nxënësit dhe arsimtaret ne gara komunale, republikane por edhe me gjerë!

Lexo më tepër

Në qytetin e Dritareve në Berat, Gjilani ndër dritaret më të mira .

 

Të paharruara do të mbesin emocionet që sollen nxënësit me rezultatet e arritura në Olimpiadën e e XXIII të Matematikës, si dhe mikpritja dhe organizimi i shkëlqyeshum i olimpiadës nga organizatori,madhështinë e të cilit e vulosi prezenca e Presidentit të Shqipëris z.Ilir Meta.
"Ata që ikin nga Matematika kërkojn; një jetë më të lehtë,e jetë të lehtë nuk ka ! " tha Presidenti.

 

Lexo më tepër

Shkolla “ Abaz Ajeti” në kreun e shkollave të suksesshme në lëndën e matematikës!

Sot në Drejtorinë e Arsimit, drejtori i porsaemëruar z. Gagica, ndau mirënjohje për nxënësit më të suksesshëm të komunës në garat e mbajtura para disa ditësh.

 

Lexo më tepër

Aktivitetet në shkollën Abaz Ajeti nuk kanë të ndalur


Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në këtë vit shënon një datë të re kalanderike DITËN E DIVERSITETIT që ka për qëllim të promovojë vetëdijesimin, ruajtjen dhe nxitjen e diversitetit kulturor, nxitjen e dialogut dhe bashkëveprimit si dhe kultivimin e solidaritetit. 

Lexo më tepër