Aktuale

Kultivimi i përafrimit, projekti i radhës !

 

Nga 53 shkolla që kishin aplikuar, shkolla " Abaz Ajeti"  u përzghodh në mesin e 11  dhe fitoi projetin "Kultivimi i përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësimit të gjuhës (FRED) 2018-19.

 

Lexo më tepër

Nxënësit e shkollës “Abaz Ajeti” pjesmarrës në panairin e sportit

 

 Organizuar nga Komuna e Gjilanit dhe Komiteti Olimpik i Kosovës, sot në Gjilan janë mbajtur dy evenimente sportive, panairi i sportit, në mesin e 20 klube sportive të Komunës kanë marrë pjeë edhe nxënësit e shkollës “Abaz Ajeti”, të cilët kanë prezantuar kapacitetet sportive që ka Gjilani në fusha të ndryshme të sportit.

 

 

Lexo më tepër

Lokacioni i shkollës “Abaz Ajeti” dhe gjithë lagjja “ Arbëria” është pastruar nga nxënësit, mësidhënësit dhe përsoneli teknik ishkollës

Sipas planifikimeve të cilat janë bërë nga Task Forca “Ta pastrojmë Gjilanin”, e koordinuar nga kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, me pjesëmarrje të të gjitha institucioneve komunale, Gjykatës, Prokurorisë, Policisë së Kosovës, FSK-së, shkollave fillore e të mesme, bashkësive fetare, ndërmarrjeve publike, shëndetësisë primare e regjionale, organizatave rinore, veteranëve, operatorëve privat dhe qytetarëve të shumtë, sot iu bashkuan edhe nxënësit, arsimtarët dhe personeli teknik  i   shkollës “Abaz Ajeti” aktiviteti për pastrimin e gjithë territorit të Gjilanit.

 

Lexo më tepër

Nis mbarë vitin shkollor 2018/2019

 

 

Si në të gjitha institucionet parashkollore, fillore dhe të mesme në komunën e Gjilanit, edhe në shkollën “Abaz Ajeti” ka filluar sot mësimin me kohë, falë përgatitjeve maratonike që janë bërë javëve të fundit.

 

 

Lexo më tepër

Gjithëçka gati për fillimin e procesit të ri mësimor 2018/19

 

Drejtoria, mësimdhënësit dhe punëtorët ndihmës të shkollës “Abaz Ajeti” i kanë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e viti të ri shkollor 2018/19, që do të fillojë më 3 shtator.

 

 

Lexo më tepër