Aktuale

MASHT-i merr vendim për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës së mësimdhënësve

 

Nxënësit do ta humbin njërën ditë të vikendit për pesë javë radhazi, 5 ditë të pushimit të tyre pranveror dhe po ashtu do të detyrohen që për pesë ditë ta zgjasin procesin mësimor, për fajin që mësuesit e tyre dhe Qeveria për tri javë ditë nuk kishin arritur të merreshin vesh për ndërprerjen e grevës si pakënaqësi për koeficientët e pagave.

 

Lexo më tepër

11-të nxënës, të moshës 11-të vjeçare, në ora 11-të në 11-të vjetorin i Pavarësisë, mbollën 11-të fidanë!

 

Në ambientet e shkollës “ Abaz Ajeti”, 11-të nxënës të lindur para 11-të viteve, në ora 11-të, simbolikisht mbollën 11-të fidanë në shenjë të 11-të vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Lexo më tepër

Takim me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës

 

Ishte kënaqësi për shkollën tonë që sot të mirëpresim përfaqësues nga Këshillit të  Evropës, dhe njëkohësisht organizatorët e projektit FRED, me të cilin ne po punojmë në mënyrë të vazhdueshme dhe, sot patëm rastin që punën tonë t'a prezantojmë para tyre gjithashtu.

 

Lexo më tepër

Vazhdohet me punë në projektin FRED

 

Sot u mbajt takimi mes anëtarëve të ekipit punues në projektin FRED ( Nxitja e përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësim të gjuhës ), projekt ky i cili u mirëprit në masë të madhe nga të gjithë nxënësit, mësimdhënësit e prindërit e shkollës sonë.

 

Lexo më tepër

Drejtori Bejtullahu, në mesin e drejtorve më të suksesshëm në Republikën e Kosovës!j

 

Shkolla “ Abaz Ajeti”  në vazhdimësi  është radhitur ndër shkollat më të mira në komunë dhe rajon. Ndërsa këtë vit  po e përmbyllë përveç shumë mirënjohjeve dhe të fituara  në rajon dhe më gjerë, nga sot mund të krenohet edhe me drejtorin më të mirë të komunës, epitet të cilin sot e  mori  nga ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyçi.

 

Lexo më tepër