Aktuale

Mbahet takimi i parë i Komitetit Drejtues të Planit Strategjik të Arsimit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka mbajtur takimin e parë të Komitetit Drejtues të Planit Strategjik të Arsimit në Kosovë (PSAK).

Lexo më tepër