Aktuale

Shkolla “Abaz Ajeti” ka kremtuar ditën e saj – 24 prill 2013

Në shkollën fillore dhe të Mesme të Ulët “Abaz Ajeti” me aktivitete të shumta është  shënuar dita e saj.

Lexo më tepër

Kremtimi i ditës së shkollës

Sot më 24 prill shkolla "Abaz Ajeti " kremton ditën e themelimit të  vet.

Në ora 8 e 30 minuta luhet ndeshja finale në futboll

Në ora 9 e 30 minuta bët hapja e ekzpozitës me punime të nxënësëve,

Në ora 10 organizohet në lokalet e shkollës koktej pë të panishmit,

Në ora 12 në Teatrin e qytetit programi festiv.

Drejtoria e shkollës tëgjith nënësëve, mësidhënësëve dhe prindërve u uron ditën e shkollës, dhe ju dëshiron sukse në në të ardhmëren.

Përfunduan garat në ftusall për Shkollat e Mesme të Ulëta

Shoqata e pavarur e pedagogëve të kulturës fizike dhe sportit shkollor në krye me Blerim Sylejmanin e mbështetur nga Drejtoria Komunale e Arsimit dhe nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, organizoi garat komunale në Futsall edhe për shkollat e mesme të ulëta.


Lexo më tepër

Nëser ditë mësimi

Të hënën është ditë mësimi. Kështu ka njoftuar të dielën, këshilltari i ministrit të arsimit Ramë Buja, Arbër Morina për gazetën “KD”, pas përhapjes së thashethemeve për gjoja se nesër është ditë pushimi për shkollat e Kosovës.

Lexo më tepër