Aktuale

Kalendari shkollor 2013/14

Kalendari për vitin shklollor 2013/14

Lexo më tepër

Testi i arritshmërisë u përcoll me defekte

Më 28 qershor pata radhën sikur edhe shokët e mi t`i nënshtrohem testit të arritshmërisë. Test, ky i cili vit pas viti vetëm se po i shtohen parregullsitë, e bile unë mendoj se po i shtohen edhe gabimet në formulimin e pyetjeve. E nëse kjo e fundit ju hamendëson si jo e vërtetë ose si paaftësi e imja për t`i kuptuar pyetjet, atëherë ; pse asnjëri nga dy anëtaret e komisionit nuk arritën të më sqaronin mase 10 pyetje që s’mund t`i kuptonim asnjëri në klasën tim

Lexo më tepër

Rreth 32 000 nxënës të klasave të nënta i janë nënshtruar sot Testit të Arritshmërisë

Këtij testi në komunën tonë e në mesin e tyre edhe nxënësit e shkollës sonë , iu nënshtruan 1625 semimaturantë të cilët hynë në testim në shtatë qendra të testimit, që të gjitha në qytet.

Lexo më tepër

KRYETARI I KOMUNËS URON QYTETARËT E GJILANIT PËR NDER TË DITËS SË ÇLIRIMIT

Gjilani dhe qytetarët e tij, të shtunën do të festojnë përvjetorin e 14-të të lirisë. Duke iu uruar të gjithëve këtë ditë të veçantë, kryetari i Komunës, Qemajl Mustafa, ka thënë se ky është momenti që të rikujtojmë rrugëtimin tonë të gjatë, të vështirë dhe plot sakrifica.
Pikërisht më 15 qershor të vitit 1999, UÇK-ja dhe NATO-ja hynë në qytetin e Gjilanit, për t`i dhënë fund përgjithmonë okupimit serb.

Lexo më tepër

Një ditë në Luginën e Valbonës

Në vazhdën e njohjes së Trojeve Shqiptarë mësisdhënësit e shkollës “ Abaz Ajeti” , për të tretën herë në këtë vit shkollor organizojnë ekskurzion me qëllim të njohjes sa më mirë të Trojeve Shqiptare.

Mësishënësit e shkollës “ Abaz Ajeti”, siq kan dëshmuar shum herë më parë , me idetë dhe iniciativat tyre , siq din ata t’i bëjënë për herë të parë nga të gjitha shkollat e regjionit, e ndoshta edhe më gjerë arritën ta organizojnë një ekskursion shum të veqant, të organizuar deri më tani.

Lexo më tepër