Aktuale

Varroset me nderime të larta mësuesi ynë Haki Bajraliu

 Me nderime të larta qytetare të familjarëve, miqve nxënësëve dhe bashkëpunëtorëve është varrosur sot në Gjilan, Haki Bajraliu veteran i arsimit. 

Lexo më tepër

NDDROI JETË MUSUESI I POSAPENSIONUAR HAKI BAJRALIU

Nddroi jetë musuesi i posapensionuar Haki Bajraliu, i cili sëfundi punoi në shkollë " Abaz Ajeti " në Hjilan

Të nderuar kolegë,  me keqëardhje ju njoftojmë se sot në moshën 65 vjeqare ndrroi jetë kmësuesi i posa pensionuar i shkollës "Abaz Ajeti" Haki Bajraliu, varrimi i të ndjerit bëhet sot në kohën e namazit të iqindisë në varrezat e qytetit në Gjilan.

nga drejtoria e SHMU " Abaz Ajeti" Gjilan

Mustafa, do të kemi një vit të mbarë shkollor.


Në mbledhjen e sotme të drejtorisë së Arsimit, me drejtorët e shkollave të të gjitha niveleve nga parashkollorët e deri tek të mesmet ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Gjilanit Qemajl Mustafa i cili ka marrë opinionin e secilit drejtor për përgatitjet e shkollave për këtë vit shkollor. Të gjithë informuan se procesi arsimor do të filloj me rregull në të gjitha shkollat e Komunës. Ndërsa, Bujar Nevzati, drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit tha se Gjilanit është një nga Komunat e rralla të Kosovës ku mësimi do të filloj në të gjitha shkollat, ngase në shumicën e Komunave ka shkolla të cilat nuk do të mund të fillojnë punën me kohë për shkak të problemeve të ndryshme teknike dhe të tjera. 


Lexo më tepër

Kthimi në bankat e shkollës, a jeni gati?

Brenda disa ditëve nxënësit sërish do të ulen në bankat e shkollës. Dhe prëderisa fëmijët ende të pashqetësuar lozin dhe nuk mendojnë për shkollën, shumë prindër tashmë i ka kapur shqetësimi se si t’i fusin fëmijët në rrjedhat e shkollës.

 

 

Lexo më tepër

SHKOLLAT E GJILANIT, TË GATSHME PËR 2 SHTATOR - 23 GUSHT 2013

Nëmbledhjen e sotme të drejtorisë së Arsimit, me drejtorët e shkollave fillore është thënë nga të gjithë drejtorët se mësimi do të filloj sipas planifikimit në të gjitha shkollat fillore të Komunës së Gjilanit, ngase falë angazhimit të Drejtorisë dhe Komunës së Gjilanit, të gjitha përgatitjet janë bërë me kohë dhe ambientet shkollore janë të gatshme në të gjitha aspektet për të filluar me punë.
 

Lexo më tepër