Aktuale

Kush dhe kur e shpalli pavarësinë e Shqipërisë?

 

Shqipëria u shpall e pavarur në Vlorë më 28 nëntor 1912 nga Ismail Qemali. Në shpalljen pavarësisë morën pjesë 83 delegatë nga të gjitha trevat shqiptare. Menjëherë pas shpalljes së pavarësisë, Asambleja e Vlorës formoi qeverinë e parë të Shqipërisë së Pavarur të drejtuar nga Ismail Qemali.

Lexo më tepër

U kremtua 101 vjetori i Pavarësisë së Shtetit Shqiptarë

 

Sot ne mës ditë nxënësit e shkollës sonë me nji program kulturoro-artistik vazhduan kremtimin e 28 nëntorit ditës së flamurit dhe të Pavarësisë së shtetit Shqiptarë.

Lexo më tepër

Me më të vegjelit filloi kremtimi I ditës së Pavarësisë

 

Klasa e I-1 nën udhëheqjen e mësueses së palodhshme para prindërve dhe udhëhqësisë së shkollës u paraqitën me nji program festiv të pa parë.

Lexo më tepër

Vizitë njohjeje shkollës së Agrobiznesit

 

Përveq mësimit të rregullt shkolla zhvillon edhe aktivitet jashtëmësimore, ekskursione, vizita mësimore institucioneve komunale dhe atyre shtetërore. Kësaj radhe me nxenësit e klasëve të VIII-ta dhë të IX-ta, u zhvillua një vizitë mësimore shkollës së Mesme të Agrobiznesit në Gjilan.

Lexo më tepër

Shkolla “ Abaz Ajeti” fitues i turnirit të Pavarësisë

 

Me ratsin e 101 vjetorit  të Pavarësisë së Republiës së Shqipërisë,  shkolla e MU “ Selami Hallaqi” organizoi turnir në futboll të vogël .

 

Lexo më tepër