Aktuale

Gara sportive për nderë të ditës së shkollës

 

Mësimdhënësit e kulturës fizike  për nderë të ditës së shkollës 24 prillit, organizuan  aktivitet të ndryshme sportive, duke filluar nga klasa e VI deri në të IX ta.

 

Lexo më tepër

Në shkollën “ Selami Hallaqi” u mbajt ushtrim për tërmetin

 

Drejtoria Komunale e Arsimit në bashkëpunim me Agjensin për menaxhimin e Emergjenca dhe Drejtorin për Mbrojtje dhe shpëtim, organizuan në shkollën tonë stërvitje me nxënës për sjelljen e nxënësve rreth termetit.

 

Lexo më tepër

Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Burs

Në kuadër te bashkëpunimit të komunës së Gjilanit me Qytetin Bursa-Turqi me  përkrahje të kryetarit të komunës  Lutfi Haziri sot Drejtori i shkollës Arsim Bejtullahu ka nënshkruar marrveshjen për binjakzimin e shkolle “Abaz Ajeti”me shkollën Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Bursa-Turqi.

 

 

Lexo më tepër

Aktivitetet në kuadër të projektit FRED

 

Projekti FRED në shkollën tonë ka filluar   aktivitetet e planifikuara për përmbushjen me sukses të qëllimit të projektit në të cilin po punohet vazhdimisht në shkollën tonë në bashkëpunim me nxënësit, mësimdhënësit, prindërit e komunitetin.

Pas takimit të grupit përfaqësues të shkollës sonë me ekipet tjera dhe udhëheqësit e projektit, në Durrës, tanimë ne vimë me ide edhe më të qarta dhe plotësisht të gatshëm për realizimin e pikave përkatëse.

Punën tonë drejt përfundimit me sukses të projektit, e kemi filluar sot me aktivitetin #FREDtellsastory, ku nxënësit e mësimdhënësit tanë në bashkëpunim me prindërit, familjarët, e pjesëtarët e komunitetit të inkuadruar në këtë aktivitet, u mblodhën bashkë për të rrëfyer dhe ndarë përvojat e bashkëpunimit, suksesit dhe ndryshimit përgjatë viteve.

Nxënësit tanë entuziastë, natyrisht se secilin moment janë tê aftë ta shndërrojnë në argëtim, kështu edhe kësaj rradhe nuk munguan të qeshurat e zbavitjet mes nesh.

Ne padyshim se do vazhdojmë edhe më tutje me shpërndarjen e dijes dhe bashkëpunimit duke rrezatuar përherë e e më tepër pozitivitet e buzëqeshje përmes punës sonë të vazhdueshme.

 

F. Sylejmani

 

U zhvillua ndeshja miqësore në volejboll

 

 

Në kuadër të përgatitjeve për garat nacionale në volejboll, sot në shkollën  “ Abaz Ajeti” u zhvillua ndeshja miqësore në mes vashave të shkollës  “ Abaz Ajeti” dhe atyre të shkollës “ Zija Shemsiu” të lagjes  së Zabelit.

 

Lexo më tepër