Aktuale

Këshilli Drejtues i shkollës “ Abaz Ajeti “ sot mbajti mbledhjen e radhës.

 

Rrethoja e shkollës ,Mbuloja e shkallëve, Ekskursionet e Mësimdhënësve ,dhe tema tjera ishin temë diskutimi me interes për shkollën.

 

Lexo më tepër

Sh.M.U."Abaz Ajeti" kësaj radhe udhëton me FREDPas shumë aktiviteteve, ne bëmë dhe aktivitetin e radhës në kuadër të Projektit FRED e që me këtë rast për qëllim patëm t'i vizitojmë monumentet historike dhe kulturore të vendit tonë.

Lexo më tepër

Fabrika “Enrad” shpërblen mësimdhënësit shkollës “Abaz Ajeti”

 

Sot për mësimdhënësit e shkollës Abaz Ajeti arriti  një donacion shumë  me vlerë . Fabrika e radiatorëve Enrad, tashmë e njohur për përkrahjen e klubeve sportive, dhe jo vetëm klubet, sot  solli fanela sportive për ekipin e volejbollit dhe të fubollit, kësaj radhe për  mësimdhënësit.

 

Lexo më tepër

Kremtojmë me moton “Kush nuk mund të ndryshoj mendim, nuk mund të ndryshoj asgjë”

 

Me një program kulturor e artistik në praninë e shumë prindërve nxënësve dhe mësimdhënësve, shkolla  “Abaz Ajeti” shënoi 34 vjetorin e rrugëtimit historik të saj drejt sukseseve që janë realizuar njëra pas tjetrës.

 

Lexo më tepër