Aktuale

Ndrroi jetë mësimdhënësi Mejdi Cani

Me dhimbje të madhe ju njoftpojmë se sot  një perballje me virusin covid 19 ne spitalin regjional te Gjilanit ka ndrru jetë  mësimdhënësi  i fizikes kolegu yne, Mejdi Cani.
 

Lexo më tepër

Edhe në këto rrethana u festua 28 Nëntori!

 

Në anën tjetër dëgjohej kënga më ngazëlluese e fatosave tanë e që e rritte lumturinë dhe dashurinë për Atdheun tonë.

 

Lexo më tepër

Filloi implementimi i projektit "Rregullimi i rrethojes së shkollës"

 

Të premten, në pranin e Drejtorit të DKA-së z. Nazim Gagica filloi rregullimi i rrethojës së shkollës. Drejtori Gagica në emër te kryetarit te komunës Lutfi Haziri uroi të gjithë kolektivin e shkollës, nxënësit dhe komunitetin e lagjes Arbëria për ketë projekt, i cili përveç që i jep një pamje të mirë shkollës, njëkohësisht shton sigurinë e nxënësve dhe krijon hapësire të mjaftueshme për parkingun e veturave për mësimdhënësit dhe prindërit e shkollës “Abaz Ajeti”.

 

Lexo më tepër

Shkolla " A. Ajeti" me Klub të Microbitëve

    

 

Se aktivitetet në shkollën tonë “Abaz Ajeti”nuk kanë të ndalur e treguam gjatë takimit që patëm me trajneren për “Mësimdhënien e shek. 21”-Mësimi i mendimit kritik dhe zgjidhjes së problemeve, Blertë Shehu.

 

Lexo më tepër

Zgjerohet pilot projekti i UKZ-së ‘’Më shumë se një mësues për ciklin fillor’’

Që nga  shtatori 2019, kur edhe ka filluar viti i ri shkollor,  nismës së Universitetit “Kadri Zeka”  të pilot projekti  “Më shumë se një mësues për ciklin fillor”, e qëështë mbështetur nga GIZ  dhe Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria për Arsim, i janë bashkangjitur edhe tri shkolla fillore të kësaj komune, “ MusaZajmi”, “AbazAjeti” dhe “Rexhep Elmazi”, për klasat e treta, katërta dhe të pesta, derisa shkolla “Selami Hallaqi” ka filluar që nga viti i kaluar.

 

Lexo më tepër