Aktuale

Elorina Musliu “AbaZ Ajeti”, e dyta në Olimpiadën e matematikës

 

Nxënësja e shkollës  “Abaz Ajeti”  mori mirënjohje dhe medalje për suksesin e treguar  në këto gara.

 

Lexo më tepër

Kolegja jonë, Arife Aliu, doli në pension

Sot më 01.03.2021, kolegja jonë festoi ditëlindjen e saj të 65-të dhe shkolla jonë “ Abaz Ajeti” i përgaditi një takim përshëndetës me rastin e pensionimit të saj.

 

Lexo më tepër

Drejtori Bejtullahu uron vitin e ri 2021

 

Mësimdhënës  të Sh.f.m.u " Abaz Ajeti" Gjilan, Ju uroj një vit të mbarë dhe të keni begati në familjet tuaja.

 

Lexo më tepër

Ka përfunduar vlerësimi i brendshëm i shkollës!

 

Vlerësimi i brendshëm i shkollës bëhet për herë të parë në shkollën tonë dhe është një proces i ri për ne, kështu që kërkon një angazhim shtesë që t’i dalim mbanë këtij zotimi sa më mirë.

Asnjë prej akterëve që e përbëjnë shkollën nuk kanë pasur dijeni për një proces të tillë dhe është pritur disi me rezerva edhe pse secili prej tyre është pajtuar se është një proces i domosdoshëm për një zhvillim të duhur të shkollës dhe për të parë gjendjen reale që kemi në shkollë.

 

Lexo më tepër