Aktuale

NJË VIT ME SUKSESE PËR SHKOLLËN “ABAZ AJETI”

 

Ky vit shkollor për shkollën tonë ishte vit i përpjekjeve nga të gjithë dhe kjo është arsyja pse ajo ka krijuar një imazh të mirë me sukseset e arritura.

 

Lexo më tepër

ME PROGRAMI FESTIV U SHËNUA 28 NËNTORI

 

Sot shkolla   " Abaz Ajeti" në kuadër të festës së 28 Nëntorit-Ditës së Pavarsisë së Shqipërisë, organizoi manifestime të ndryshme të cilat i dhanë kësaj feste pjesën e merituar.

 

 

Lexo më tepër

Sukseset po vinë njëra pas tjetrës në shkollën ''Abaz Ajeti"

 

Shkolla jonë po ec hapave të sigurtë në proceset mësimore që po i zhvillon si Institucion edukativo-arsimor. Kontribut për këto suksese me një arritshmëri dhe cilësi të lartë po japin dy faktor kyq të kësaj shkolle:Mësimdhënësit dhe nxënësit tonë.

 

Lexo më tepër

Vazhdojmë me rezultate!

 

Shkolla "Abaz Ajeti" në kuadër të garës së diturisë nga lënda Gjuhë Angleze që u mbajt ne kolegjin “Mehmet Akif” u përfaqësua me10 nxënës ku dy prej tyre arritën të dalin fitues duke u kualifikuar për garat finale.

 

Lexo më tepër

Haziri: Peon Sadiku është krenaria e Gjilanit dhe gjithë shqiptarëve!

 

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot ka pritur në një takim pune regjisorin e ri, Peon Sadiku, i cili edhe pse është vetëm 12 vjeçar, shkollën " Abaz Ajeti", Gjilanin dhe Kosovën i ka bërë të njohur me aftësitë e tij në regji, gjë për të cilën Haziri ka thënë se do ta trajtoj meritueshëm përmes Fondit të Ekselencës.


Lexo më tepër