Aktuale

Ora e parë e mësimit i kushtohet historikut të Epopesë së UÇK-së

 

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim që sot në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Republikës së Kosovës, ora e parë e mësimit t’i kushtohet historikut të Epopesë së UÇK-së.

 

Lexo më tepër

Mësimdhënësit e viteve '90- ta, nderohen me mirënjohje!

Në ditë e tretë të aktiviteteve që pati shkolla jonë për të kremtuar dhjetë vjetorin e Pavarsisë së Kosovës, ajo edhe sot nuk u ndal me punën dhe përkushtimin e saj që ky manifestim Jubilar të jetë sa ma i ndritshëm në simbolikën e saj festive.

 

Lexo më tepër

10 vjetori i pavarësisë U SHËNUA ME EKSPOZITË ARTI, prezentim të punimeve DHE AKTIVITETE SPORTIVE

 

10 vjetëri i Pavarësisë së Kosovës,  si kurdoherë më parë  në shkollën “Abaz Ajeti” u shënua me aktivitete të llojllojshme sportive, kulturore e arsimore.

 

Lexo më tepër

Nxënësit e shkollës sonë, në kuadër të “Xixat e Flakës” i dhanë hijeshi “Flakës së Janarit”

 

Në kuadër të “Flakës së Janarit 2018” është mbajtur manifestimi përcjellës “Xixat e Flakës”, koncert i muzikës për fëmijë, në të cilin janë paraqitur shumë artistë të vegjël, këngëtarë të të ardhmes.

 

 

Lexo më tepër

Drejtori Bejtullahu nxënësve dhe mësimdhënsve uron Përfundimin e gjysmëvjetorit të parë dhe vitin e Ri 2018

 

Të dashur nxënës, të nderuar mësimdhënës, gjatë këtij gjysëmvjetori të parë të vitit shkollor, ju së bashku keni bërë një punë të madhe, prandaj ju falënderoj përzemërsisht për përkushtimin tuaj në arritjen e rezultateve sa më të mira.

 

Lexo më tepër