Aktuale

Shënohet 21 Marsi Dita e Pranverë

 

Nxënësit e shkollës "Abaz Ajeti"për ditën e Pranverës mbollën 100 fidanë ne kopshtin e shkollës,duke zgjeruar hapësirën gjelbëruese,të vendosur qe aktivitete dhe iniciativa te këtilla do të ketë edhe në të ardhmen ,por edhe kujdesi dhe mirëmbajtja e këtyre fidanëve do të mbikëqyret vazhdimisht nga grupi i ekologëve .

 

Lexo më tepër

GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS "KANGAROO" NË KOSOVË 2018 - INSTITUTI ATOMI

GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS "KANGAROO" NË KOSOVË 2018 - INSTITUTI ATOMI

                 

ORARI DHE DETAJET TJERA TË TESTIMIT PËR APLIKUESIT NGA KOMUNA E GJILANIT

Në këtë listë janë nxënësit pjesëmarrës nga SHFMU "Abaz Ajeti " Gjilan

 

Për të gjithë aplikuesit e kësaj liste testimi do të mbahet në SHFMU "Selami Hallaçi", Gjilan.

 

Lexo më tepër

Orë letrare për nderë të 7 dhe 8 marsit!

Më 7 dhe 8 mars në shkollën tonë "Abaz Ajeti" u mbajt Orë letrare, për nder të këtyre dy festave që secila kishte vlerë dhe rëndësi të veçantë.

 

 

Lexo më tepër

Gjilani në mënyrë madhështore shënon Ditën e Mësuesit

 

 Me një manifestim madhështor, Komuna e Gjilanit e ka shënuar 7 marsin, Ditës së Mësuesit, në kampusin e shkollave të mesme, me pjesëmarrje dinjitoze të të gjitha institucioneve, ndërkaq nxënësit e të gjitha profileve kanë proklamuar para të pranishmëve krijimet e tyre inovative.

 

 

Lexo më tepër