Vazhdohet me radhitjen e sukseseve

Në shkollën tonë "Abaz Ajeti" dita-ditës nxënësit  me punën e tyre po korrin suksese të lakmueshme. 

 

Një ndër ta janë dhe dy nxënës të cilët në garat e kimisë të organizuara nga kolegji "Memet Akif" ;

Olt Ymeri dhe Valma Hoxha fituan bursë për shkollim me 75%.
Gjithashtu nxënësit: Arbnora Merovca
Jonë Selmani.
Elë Jerliuu radhitën në mesin e 30 nxënësve më të mirë në nivel të Kosovës.


Urime nxënësve, suksese dhe punë të mbarë në të arriturat e tyre, sepse besoj se ky nuk do të jetë sukesi i vetëm i tyte, ata do t'i radhisin sukseset dhe angazhimet e tyre pa u ndalur. Gjithë të mirat për ta, thot drejtori i shkollës Arsim Bejtullahu.

Kthehu