Projekte

nentitulli

Projekti smart wallet

1

Ideja eshte qe te dime se sa hapa po bejme p.sh nga nje distance e rruges nga nje vend ne nje vend tjeter , ose mund ta perdorim edhe per ta ditur se a po bejme hapat e mjaftueshem ne nje dite apo jo . PROBLEMI Shtrohet pyetja se si ky realizim I kti produkti mund ta zgjidhe problemin ? ZGJIDHJA E marrim micro-bitin tone te koduar dhe e vendosim ne kembe Pastaj fillojme te hecim Me ane te LED me ngjyre te kuqe ne microbit na tregon se sa here kemi bere nje hap Kur te behet nje hap del numri 1 Sa me shume hapa qe te behen aq me shume do te rritet numri ne microbit Per me shume klikoni ketu: https://teknologji06.blogspot.com/p/numri-i-hapave-me-mikrobit-step-counter.html

Kthehu