SHFMU "Abaz Ajeti" institucion ku ndryshimet shihen si vlere e jo si problem

 

“Abaz Ajeti”, po behet oazë jo vetëm e blertë nga brezi ekologjik, që ka përthekuar teje për teje oborrin e  shkollës, por po behet oazë e dijes dhe e vlerave qe po pasqyrohen ne suksese, lëvdata e mirënjohje te shumta nga nxënësit dhe arsimtaret ne gara komunale, republikane por edhe me gjerë!

Shkarko dokumentin në PDF

shfmu Abaz Ajeti 2017-18 2.pdf (7.6 MiB)

Kthehu