Përfundon turniri i klasëve të pesta në futboll (djemtë) dhe volejboll (vajzat)

Përfundon turniri i klasëve të pesta në futboll (djemtë) dhe volejboll (vajzat).

Pas 3 ditë garash fituese në volejboll është klasa V-4 që në finale e mundi klasën V-2 me rezultat 2 me zero në seta. Ndërsa fitues i futbollit është klasa V5 që mundi klasën V-1 me rezultat 2 me 0. Të gjithë finalistët në të dyjat konkurenca morën medalje ndërsa ekipet fituese edhe kupë.Në fund të themi se në këto gara morën pjesë 60 nxënës .

"Të themi se ky është turniri i parë në volejboll në historin e shkollës sonë 37 vjecare që mbahet turniri ne volejboll i ciklit të ultë, thot mësimdhënësi" Afrim Arifi.

Kthehu