Nëser ditë mësimi

Të hënën është ditë mësimi. Kështu ka njoftuar të dielën, këshilltari i ministrit të arsimit Ramë Buja, Arbër Morina për gazetën “KD”, pas përhapjes së thashethemeve për gjoja se nesër është ditë pushimi për shkollat e Kosovës.

Ai ka thënë se njoftimet që kanë dalë në rrjetet sociale se të hënën nuk do të ketë mësim, janë prodhim i nxënësve të cilët kanë shkruar në mënyrë anonime.

“Gjatë ditës kam pasur telefonata nga drejtorë të drejtorive të arsimit nga mbarë Kosova, të cilët më kanë pyetur se a do të mbahet mësimi dhe ua kam dhënë përgjigjen.

Krejt në fund, Morina u ka kërkuar të gjithëve, nxënësve, arsimtarëve dhe punëtorëve arsimorë që të hënën të dalin në punë si zakonisht.

Kthehu