Në qytetin e Dritareve në Berat, Gjilani ndër dritaret më të mira .

 

Të paharruara do të mbesin emocionet që sollen nxënësit me rezultatet e arritura në Olimpiadën e e XXIII të Matematikës, si dhe mikpritja dhe organizimi i shkëlqyeshum i olimpiadës nga organizatori,madhështinë e të cilit e vulosi prezenca e Presidentit të Shqipëris z.Ilir Meta.
"Ata që ikin nga Matematika kërkojn; një jetë më të lehtë,e jetë të lehtë nuk ka ! " tha Presidenti.

 

Art Shabani SHMU "Abaz Ajeti,
Lum Jerliu SHMU " Thimi Mitko
Era Syla SHMU " Selami Hallaqi", janë nxënës nga Gjilani me rezultatet e të cilëve u gëzuan të gjithë.

Edhe një herë u konfirmua, se mësimdhënsit e Matematikës në Gjilan, po bëjn punë shumë të përkushtuar dhe profesionale .

Komisioni komunal për organizimin e garave të Matematikës, mbetet i përkushtuar në vazhdimsi, që me përkrahjen si deri më tash, të kryetarit të Komunës Lutfi Haziri, të përkujdeset që s'bashku me gjithë mësimdhënsit e Matematikës, të zbuloj dhe avansoj me kujdes, njohurit e tyre deri në nivelin më të lartë konkurues. 
Krenaria e Gjilanit me rezultatet e nxënësve nga Matematika do të vazhdoj!
Urime Nxënësve  Prindërve, dhe Mësimdhënsve!

Kthehu