Në konkurrencën e meshkujve ne Volejboll triumfoi SHMU “Abdullah Tahiri”

Garat e Sportit Shkollor në lojen e volejbollit u organizuan edhe në konkurrencën e meshkujve për shkollat e mesme të ulëta dhe në finalen e kësaj gare u takuan ekipi nga shkolla “Abdullah Tahiri” dhe shkolla ”Abaz Ajeti”, ku këta të parët fituan me rezulta 2:1

Sh.M.U”Abdullah Tahiri”, udhëhequr nga prof Bashkim Hyseni tregoi një lojë cilësore të organizuar mire si në aspektin teknik edhe në atë taktik mposhten moshatarët e tyre nga Sh.M.U”Abaz Ajeti” me rezultat 2:1.
Në këtë takim vendosi koncentrimi në lojë edhe pse djelmoshat e shkollës sonë e udhëhequr nga Nazmi Biqkaj dhe Ramiz Keka treguan lojë të mire të pëlqyer, por fati ishe në anën e rivalit nga Malisheva dhe me plot meritë janë kampion komunal në këtë konkurrencë.

Kthehu