Ndrroi jetë mësimdhënësi Mejdi Cani

Me dhimbje të madhe ju njoftpojmë se sot  një perballje me virusin covid 19 ne spitalin regjional te Gjilanit ka ndrru jetë  mësimdhënësi  i fizikes kolegu yne, Mejdi Cani.
 
Arsimtari Mejdi ndrroi jetë pas një perballje  15 ditore me virusin covid 19 ne spitalin regjional te Gjilanit
Ai ishte një puntor shembullor dhe si të tillë do të mbajm në mend kolegtivi i shkollës dhe nxënesit
Drejtoria e shkollës, mësimdhënsët, prindërit dhe nxënësit ju shprehim ngushëllime më të thella familjes se tij dhe të afermeve, miqëve dhe shokëve të tij.
 
Prehu në paqe kolegu ynë!

Kthehu