Lajmërim

Lajmërohen të gjithë nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit  e shkollës sonë se nesër me datën 8 Maj 2013, shkolla jonë do të realizojë ekskursionin me klasët e nënta dhe shetiejen me klasët tjera.

Klasët e nënta nisen nga shkolla ( hyrja e e përme) në ora 7.oo.

Klasët e VI, VII dhe VIII shetitjen do ta bëjnë në periferi të vandbanimit Cërrnicë dhe nisja do të bëhet  poashtu nga shkolla në ora 8.oo.

Klasët e pesta shetitjen do e bëjnë sipas planit të mësuesëve.

Klasët e I, II, III dhe  IV, .shetitjen do ta bëjnë  në Parkun e qytetit nga ora 9.oo e bashkë me ta edhe parashkollorët.

Njëherit ju njoftojmë se të enjten me 9 Maj shënohet Dita e Evropës, dhe nuk do të mbahet mësimi. Mësimin do ta vazhdojmë të premten më 10 Maj.

Drejtori I shkollës: Hetem Kosumi

Kthehu