Kremtimi i ditës së shkollës

Sot më 24 prill shkolla "Abaz Ajeti " kremton ditën e themelimit të  vet.

Në ora 8 e 30 minuta luhet ndeshja finale në futboll

Në ora 9 e 30 minuta bët hapja e ekzpozitës me punime të nxënësëve,

Në ora 10 organizohet në lokalet e shkollës koktej pë të panishmit,

Në ora 12 në Teatrin e qytetit programi festiv.

Drejtoria e shkollës tëgjith nënësëve, mësidhënësëve dhe prindërve u uron ditën e shkollës, dhe ju dëshiron sukse në në të ardhmëren.

Kthehu