1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve u shënua në shkollën “Abaz Ajeti”

 

Me rastin e Festes Ndërkombëtare te Fëmijëve, shkolla jone organizoi aktivitet festiv.

 

Këtë aktivitet e hapen fëmijët me nevoja te veçanta me një pik vallëzim dhe kështu duke u bashkangjitur te gjithë nxënësit me pika te ndryshme: recitim, imitim, ngjyrosje te fytyrave dhe vizatim. Ne ambientin e brendshëm te shkollës tone ishin të vendosura dy kënde: Këndi i vizatimit dhe këndi i ngjyrosjes së fytyrave ku fëmijët patën mundësin të vizatohen me figura të ndryshme nga mësimdhënësja mbështetëse .

Nuk mungoi as përkrahja dhe pjesëmarrja aktive e te gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve dhe drejtorisë se shkollës.

Kthehu