Gëzuar Fiter Bajramin

Drejtoria e shkollës “ Abaz Ajeti” uron stafin, prindërit dhe nxënësit e shkollës me rastin e festes se Bajramit.
Për ju te gjithë bësimtarē mysliman, mësimdhënës, prindër dhe nxënës të shkollës “Abaz Ajeti”, urojmë t'ju jetë pranuar sakrifica dhe veprat e juaja të mira gjatë këtij muaji të madhërishëm të Ramazanit. Gjithashtu pranoni urimet më të mira për festën e Fitër Bajramit, paqa dhe mirësia le të udhëheqë familjet tuaja. Gëzuar, paçi shëndetin dhe gjitha të mirat.

Kthehu