Gara sportive për nderë të ditës së shkollës

 

Mësimdhënësit e kulturës fizike  për nderë të ditës së shkollës 24 prillit, organizuan  aktivitet të ndryshme sportive, duke filluar nga klasa e VI deri në të IX ta.

 

Klasa e VI –të Hedhja e topave  medicinballit mbi kokë me dy duar mbrapa. Në këto gara  vendin e parë e zuri, klasa VI-1, mandej u radhiten :  VI-2, VI-3, VI-4, VI-5

Kërcim së gjati për klasat e VI-ta vendi i I-rë, e zuri VII-5, mandej u radhitën:  VII-1, VII-3, VII-2, VII-4

Ndërsa në volejboll u luajt ndeshje revyale në mes vajzave fituese të garës dhe djemve , po ashtu fitues të garës në Volejboll të cilën e fituan ekipi i djemve 2:1.

Kthehu