Fabrika “Enrad” shpërblen mësimdhënësit shkollës “Abaz Ajeti”

 

Sot për mësimdhënësit e shkollës Abaz Ajeti arriti  një donacion shumë  me vlerë . Fabrika e radiatorëve Enrad, tashmë e njohur për përkrahjen e klubeve sportive, dhe jo vetëm klubet, sot  solli fanela sportive për ekipin e volejbollit dhe të fubollit, kësaj radhe për  mësimdhënësit.

 

Në emër të mësimdhënësve deejtori i shkollës, z. Arsim Bejtullahu, falenderon Fabrikën e Radiatoreve Enrad në Gjilan për këtë donacion, i cili nuk është hera e pare, Por kësaj radhe , siq tha  z. Bejtullahu është I veçantë  sepse iu dedikohet mësimdhënësve.

Kthehu