Elorina Musliu “AbaZ Ajeti”, e dyta në Olimpiadën e matematikës

 

Nxënësja e shkollës  “Abaz Ajeti”  mori mirënjohje dhe medalje për suksesin e treguar  në këto gara.

 

 

Në Olimpiadën e matematikës në Komunën e Gjilanit të mbajtur më 20.02.2021. nxënësja e shkollës “Abaz Ajeti” Elorina, kl-IX-4, zuri vendin e dytë  dhe përfaqësoi me sukses Komunën tonë . Por ajo nuk u ndal me kaq sepse   garoi dhe në Olimpiadën Republikane dhe shkolla shpreson se edhe aty do të tregojë rezultate të mira siç ka treguar përherë.

Me këtë nxënëse dhe me shumë nxënës të tjerë shkolla  është duke korrë suksese dhe ne të gjithëve i urojmë  dhe fat në punën e tyre.

 

 

 

 

Arbëresha Aliu

Kthehu