Doli revista e permuajshme Mesuesi Kosoves

Mësimi është hap i parë në jetën e njeriut !

Thellohet bashkëpunimi me Gjermaninë në fushën e AAP-së
Zhvillimi i kompetencës “mendimtar kritik”
Zbulimi dhe identifikimi i talentit

Kliko: Revistë e përmuajshme, Nr. 13, Viti I I, Shkurt 2013

Kthehu