Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Burs

Në kuadër te bashkëpunimit të komunës së Gjilanit me Qytetin Bursa-Turqi me  përkrahje të kryetarit të komunës  Lutfi Haziri sot Drejtori i shkollës Arsim Bejtullahu ka nënshkruar marrveshjen për binjakzimin e shkolle “Abaz Ajeti”me shkollën Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Bursa-Turqi.

 

 

Me që rast Drejtori Bejtullahu theksoi se :

Përcjell përshêndetjet më të përzemërta të kolektivit të shkollës duke uruar qê kjo marrëveshje përkeq të jetë shtyse në ngritje të cilësi ,ajo të ngrit bashkëpunimin kulturor në mes dy popujve miq dhe vllëzër .

Shkolla jone shprehë gatishmërinë në marrjen e përvojave të mira që ka shkolla juaj sidomos ne format e kalimit ne mësim tërë ditorë dhe njëkohësisht mirëpresim vizitën e juaj në shkollën tonë.

 

Dy popuj vëllezër në fakt janë një popull. Theksoi drejtori i shkolle Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" , z.Amet.

Kthehu