Aktuale

Vazhdojmë me rezultate!

 

Shkolla "Abaz Ajeti" në kuadër të garës së diturisë nga lënda Gjuhë Angleze që u mbajt ne kolegjin “Mehmet Akif” u përfaqësua me10 nxënës ku dy prej tyre arritën të dalin fitues duke u kualifikuar për garat finale.

 

Lexo më tepër

Haziri: Peon Sadiku është krenaria e Gjilanit dhe gjithë shqiptarëve!

 

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot ka pritur në një takim pune regjisorin e ri, Peon Sadiku, i cili edhe pse është vetëm 12 vjeçar, shkollën " Abaz Ajeti", Gjilanin dhe Kosovën i ka bërë të njohur me aftësitë e tij në regji, gjë për të cilën Haziri ka thënë se do ta trajtoj meritueshëm përmes Fondit të Ekselencës.


Lexo më tepër

Këshilli i prindërve të shkollës “ Abaz Ajeti” zgjodhi 3 anëtarët për Këshillin drejtues të shkollës!

 

Prindërit, si kurrë më parë janë të përkushtuar për mirëvajtjen e procesit mësimor në shkollës " Abaz Ajeti". Një interesim dhe përkushtim, kaq i nevojshëm u srejt gjat procesit të mbajtjes së mbeldhjeve me prindër ku u mbajtën zgjedhjet e Këshillave të prindërve nëpër paralele, mandej aktive  e kështu me radhë.

 

Lexo më tepër

Shkolla "Abaz Ajeti "në Gjilan thellon bashkëpunimin me GIZ-in

Në kuadër të bashkëpunimit të mirë, që shkolla jonë po ndërton me organizata të ndryshme,që veprojnë ne Kosovë ,e qe veprimtarinë e tyre e kanë te fokusuar ne rritjen e cilësisë ne arsim . 

Lexo më tepër

Shkolla “Abaz Ajeti” pretendon të ketë oborrin më të gjelbër në vend

 

Arsim Bejtulllahu, drejtor i shkollës Abaz Ajeti, shihet shpesh duke punuar me punëtorët ndihmës në oborrin e shkollës. Vjeshta që po shtrihet në muajin tetor është mundësi e madhe për të vazhduar mbjelljen e drurëve dekorativë dhe kjo mobilizon Këshillin e Shkollës për Gjelbërim, që të vazhdojnë punën e nisur vite më parë.

 

Lexo më tepër