Vazhdojmë me rezultate!

 

Shkolla "Abaz Ajeti" në kuadër të garës së diturisë nga lënda Gjuhë Angleze që u mbajt ne kolegjin “Mehmet Akif” u përfaqësua me10 nxënës ku dy prej tyre arritën të dalin fitues duke u kualifikuar për garat finale.

 

Endi Asllani dhe  Omar Robelli, që të dy nxënës të klasës së IX, janë ata të cilët do ta përfaqësojnë shkollën tonë në garat finale, të cilëve drejtoria e shkollës u uron sukses në finalen e madhe .

 

Kthehu