Sukseset po vinë njëra pas tjetrës në shkollën ''Abaz Ajeti"

 

Shkolla jonë po ec hapave të sigurtë në proceset mësimore që po i zhvillon si Institucion edukativo-arsimor. Kontribut për këto suksese me një arritshmëri dhe cilësi të lartë po japin dy faktor kyq të kësaj shkolle:Mësimdhënësit dhe nxënësit tonë.

 

Nga shumë suksese të arritura, një ndër to është edhe ai në lëndën e Kimisë, ku shkolla jonë edhe kësaj rradhe po përfaqësohet denjësisht në finale me nxënësit tonê të organizuara nga kolegji "Mehmet Akif".Të gjithë jemi krenar me të mirat dhe angazhimin e të gjithëve dhe kësaj radhe posaqêrisht na krenuan këta nxënës:

1.Art Hajdari

2. Bledi Hoxha, dhe

3.Alba Mushica.

Të treve u urojmë suksese dhe punë te mbarë, sepse e dimë që puna e tyre rezulton në cilësinë e shkollës sonê"Abaz Ajeti".

Kthehu