Shënohet 21 Marsi Dita e Pranverë

 

Nxënësit e shkollës "Abaz Ajeti"për ditën e Pranverës mbollën 100 fidanë ne kopshtin e shkollës,duke zgjeruar hapësirën gjelbëruese,të vendosur qe aktivitete dhe iniciativa te këtilla do të ketë edhe në të ardhmen ,por edhe kujdesi dhe mirëmbajtja e këtyre fidanëve do të mbikëqyret vazhdimisht nga grupi i ekologëve .

 

Kurse nxënësit e klasës V-1 me mësuesen Florije Rashiti ne prag të përfundimit të nivelit fillorë mbollën një fidan të veçante të cilën e emëruan "Pema e gjeneratës".

Iniciativat e tilla të përkrahura edhe nga drejtoria e shkollës, do të marrin dimension edhe me te madh në forma të ndryshme me qëllimin e vetëm krijimin e  hapësirës sa ma te pranueshme dhe përshtatshme nga të gjithë.

Kthehu