Kultivimi i përafrimit, projekti i radhës !

 

Nga 53 shkolla që kishin aplikuar, shkolla " Abaz Ajeti"  u përzghodh në mesin e 11  dhe fitoi projetin "Kultivimi i përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësimit të gjuhës (FRED) 2018-19.

 

"Sot me kënaqesi morëm konfirmimin se shkolla "Abaz Ajeti" është përzgjedhur në projektin e Këshillit të Evropës (FRED)," u shpreh drejtori i shkollës Arsim  Bejtullahu, dhe u zotua se mësimdhënësit dhe nxënësit të cilët do të kyqen në këtë projekt do ta  japin maksimumin e tyre, që projekti të jetë i sukseshëm.

Projekti “Kultivimi i përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësimit të gjuhës (FRED) “ është i financuar nga Bashkimi Evropian dhe ka për qëllim avancimin social të komuniteteve në nivel vendi dhe më gjerë!

Kthehu